Τo κατάστημα Οπτικών ΚΑΡΜΕΝ με 19 συναπτά χρόνια λειτουργίας στο τομέα οπτικής και οπτομετρίας  έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη αμέτρητων ευχαριστημένων πελατών.

Στο κατάστημα Οπτικών ΚΑΡΜΕΝ μπορείτε να βρείτε  μεγάλη συλλογή γυαλιών ηλίου- οράσεως, από τις γνωστές επώνυμες μάρκες αλλά και οικονομικότερες που δεν υστερούν σε σχεδιασμό και ποιότητα. Επίσης στο κατάστημα θα βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή σε φακούς επαφής, υγρά και οφθαλμικά φακών με την σφραγίδα των εγκυρότερων εταιρειών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγάπη των οπτικών ΚΑΡΜΕΝ για τον αθλητισμό εντατικοποίησε τη σχέση της με τον αθλητικό κόσμο προσφέροντας ουσιαστική στήριξη σε αθλητικές διοργανώσεις και αθλητές ενεργοποιώντας την άριστη σχέση της με τα παγκοσμίου φήμης μάρκα, κατά κύριο λόγο Αθλητικών, γυαλιών, OAKLEY.

Κάρμεν Βαχεβνουνή

Η Κάρμεν Βαχεβνουνή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διδυμότειχο. Αποφοίτησε από το 1o γενικό Λύκειο Διδυμότειχου.
Οι σπουδές της στην οπτική και οπτομετρία έγιναν στο Vinci (Φλωρεντία) της Ιταλίας στο Istituto regionale Studi Ottici e Optometrici.
Διαθέτει δίπλωμα οπτικού, δίπλωμα οπτομέτρη και εφαρμοστή φακών επαφής.
Γνωρίζει Αγγλικά, Ιταλικά, Αρμενικά.
Η Κάρμεν Βαχεβνουνή έχει διαρκή παρουσία σε πανελλήνια συνέδρια οπτικής και οπτομετρίας όπως και επιστημονικές διημερίδες.
Είναι παντρεμένη με τον Γκάρο Χανικιάν και είναι μητέρα δυο παιδιών.