Τo κατάστημα Οπτικών ΚΑΡΜΕΝ με 19 συναπτά χρόνια λειτουργίας στο τομέα οπτικής και οπτομετρίας  έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη αμέτρητων ευχαριστημένων πελατών.

Στο κατάστημα Οπτικών ΚΑΡΜΕΝ μπορείτε να βρείτε  μεγάλη συλλογή γυαλιών ηλίου- οράσεως, από τις γνωστές επώνυμες μάρκες αλλά και οικονομικότερες που δεν υστερούν σε σχεδιασμό και ποιότητα. Επίσης στο κατάστημα θα βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή σε φακούς επαφής, υγρά και οφθαλμικά φακών με την σφραγίδα των εγκυρότερων εταιρειών.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγάπη των οπτικών ΚΑΡΜΕΝ για τον αθλητισμό εντατικοποίησε τη σχέση της με τον αθλητικό κόσμο προσφέροντας ουσιαστική στήριξη σε αθλητικές διοργανώσεις και αθλητές ενεργοποιώντας την άριστη σχέση της με τα παγκοσμίου φήμης μάρκα, κατά κύριο λόγο Αθλητικών, γυαλιών, OAKLEY.

  

 
 
 

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διδυμοτείχο. Αποφοίτησε απο το 1o γενικό Λύκειο Διδυμοτείχου .

Οι σπουδές της στην οπτική και οπτομετρία έγιναν στο Vinci (Φλωρεντία) της Ιταλίας στο Istituto regionale Studi Ottici e Optometrici.

Διαθέτει δίπλωμα οπτικού, δίπλωμα οπτομέτρη και εφαρμοστή φακών επαφης .

Γνωρίζει Αγγλικά, Ιταλικά, Αρμενικα .

Η Κάρμεν Βαχεβνουνή έχει διαρκή παρουσία σε πανελλήνια συνέδρια οπτικής και οπτομετριας όπως και επιστημονικές διημερίδες.

Είναι παντρεμένη με τον Γκάρο Χανικιάν και είναι μητέρα δυο παιδιών.

 
 

Συνεργάτες

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς και σας προσφέρουμε αυθεντικά προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές.
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία γυαλιών όλων των διάσημων brands, ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας.